Wat mensen over Ovora® zeggen

“De training heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben tot veel nieuwe inzichten gekomen. De manier hoe je het ook overbracht was ook fijn om naar te luisteren. Top gedaan!”
 
– Deelnemer Ovora® Online Training
“Ik vond het prettig om meer te horen over het voeren van een gesprek met een dader. De praktische tips waren ook erg handig en kon ik direct toepassen.”

– Deelnemer Ovora® Online Training
“Inzicht in huiselijk geweld’ is een training die tools aanreikt in plaats van een ‘moeten’ op legt, ze staan naast de professional en begrijpen dat het moeilijk voor hen kan zijn” 
 
– FAW Rotterdam
“De workshop zet je even stil bij je eigen handelen, waarna je concrete tools krijgt om het anders te doen”
 
– Medewerker Laurens
“Anne, ik vind dat je alles mooi verwoord. Heel prettig om naar te luisteren. Het belang is duidelijk en ik kan er concreet mee aan de slag”
 
– Medewerker Kiddoozz
“Helder, boeiend, inspirerend. Geen moment van verlies van concentratie”
 
– Medewerker Ontmoeting
“Heel leerzaam! Nu kijk ik heel anders naar situaties. Het is niet alleen maar kijken via jou eigen kant, maar zorg dat je ook van de andere kant het situatie bekijkt. Een paar heel bijzondere tips meegekregen om een gesprek aan te gaan. Vooral hoe je een moeilijk gesprek kan beginnen.”
 
– Deelnemer Ovora® Online Training
“Door de handvatten deden we kennis op over de juiste aanpak bij geweld. Maar nog veel belangrijker: hoe opvoeders erkenning kunnen krijgen, of herkenning vinden in dat het zwaar mag zijn en dat het anders kan.”
 
– Deelnemer Ovora® Online Training
“Goede training van een kundige trainster, het beklijft en we maken nu toch sneller de stap naar een melding of hulp”
 
– Sterrenschool de Globetrotter
“Je workshop was erg inspirerend. De leukste workshop tot nu toe.”
 
– Medewerker Laurens
“Wat een verademing deze training. Zoals je zelf aangeeft, is de meldcode belangrijk maar ook erg ‘abstract’. Je bent eerder bang fouten te maken in de code dan dat je handvatten krijgt hoe je moet handelen. Die heb je duidelijk gegeven in je online training! Naast de informatie wat er allemaal schuilgaat achter gedrag van de medemens wanneer het anders loopt dan we willen.
Hartelijk dank voor deze aanwinst!”

– Deelnemer Ovora® Online Training
Dag Anne, Zoals je misschien wel was opgevallen was de gemiddelde leeftijd hoog in de groep. En de meeste medewerksters hebben al vaker bijeenkomsten bijgewoond rondom dit onderwerp. Maar de manier waarop jij je boodschap bracht waren de pedagogisch medewerksters toch de hele avond geboeid aan het luisteren. De voorbeelden die je in kaart bracht en door het visueel te maken, zorgen dat de situaties herkenbaar zijn. Ook blijven de oefeningen in je geheugen gegrift staan. Als we zorgen hebben om een kind zullen we altijd iets doen zodat wij het leven van dat kind kunnen veranderen. Zodat we later niet te horen krijgen ‘waarom hebben jullie niets gedaan’.”

– Manager kinderopvang HumanKind (Humanitas)